Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
  Versiune printabilă

Recomanda un medic
Autor Mesaj
MesajScris: Vin Feb 12, 2010 4:34 pm 
Neconectat

Cred ca fiecare dintre noi ajunge la un moment dat sa caute un medic " bun " la care sa poata apela cu incredere. Ce spuneti daca am scrie aici fiecare dintre noi despre medicii care ne-au ajutat la un moment dat si pe care ii putem recomanda si celor care poate vor avea nevoie? Vorba aia, in ziua de azi e din ce in ce mai greu sa gasesti un doctor la care sa poti apela cu toata increderea.

Sus

Re: Recomanda un medic
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 7:18 pm 
Neconectat

Eu una va zic la cine sa NU mergeti daca aveti nevoie de ginecolog. Clar NU la Draghincescu. Daca are careva vreo experienta "placuta" cu acest medic, poate'mi spune si mie...

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 10:10 am 
Neconectat

Poate ne spui si noua cu ce te-a suparat asa de tare? :D

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 11:08 am 
Neconectat

Are o atitudine de total sictir. Nu's singura care a observat asta. Ma rog, poate pentru ca nu am fost la cabinetul lui particular, ci la spitalul unde lucreaza :D

Sus

MesajScris: Vin Feb 19, 2010 1:09 pm 
Neconectat

Uite o chestie care m-a nemultumit mereu: de ce sa te trateze intr-un fel la clinica si in alt fel la spital? Pana la urma tot pacient esti, nu? Tot de boala aia suferi, nu? Unde mai pui ca... tot plicul il bagi in buzunar ( daca te internezi oricum risti sa le dai mai mult ca la clinica). Intamplarea face sa ma invart in sistemul sanitar... si nu suport medicii ( nici asistentele nu sunt usa de biserica ) care uita pentru ce au facut atatia ani de Medicina.
Vreau insa sa dau un exemplu pizitiv :D ( din fericire... exista ) in persoana D-lui Dr Statescu Laurentiu, medic chirurg la Sp. Judetean - Chirurgie 3. Este ceea ce numesc eu un medic ce nu uita sa fie OM.. L-am avzut tratand cu aceeasi atentie si seriozitate oameni instariti si oameni sarmani... care nu aveau nici macar doua schimburi de haine... Vi-l recomand cu caldura desi sper sa nu aveti nevoie :D

Sus

MesajScris: Lun Mar 01, 2010 9:37 pm 
Neconectat

Votez si eu cu domnul doctor Statescu, Spitalul Judetean Galati este norocos ca are un asemenea medic. De asemenea, numai de bine si doamnei doctor Gogulescu de la sectia de ginecologie a aceluiasi spital, pentru mine a fost un medic deosebit care a stiut sa isi faca datoria cu profesionalism si respect pentru pacient.

Sus

MesajScris: Lun Mar 29, 2010 10:24 am 
Neconectat

Dl doctor Mehedinti Decebal din Poiana Campina este foarte bun in fizioterapie si recuperare medicala. Il recomand cu caldura.

Sus

MesajScris: Lun Mar 29, 2010 4:31 pm 
Neconectat

o recomand pe doamna doctor steriu, stie ce face.

Sus

MesajScris: Mar Mai 25, 2010 6:51 pm 
Neconectat

Ca tot am zis de Draghincescu ca are o atitudine cam ciudata, sa va spun acum si ce medic extra-super-mega fantastic am gasit!
La Gynecocenter, pe Balcescu(vis-a-vis de statia Albatros), are cabinet si domnul doctor Mereuta Ovidiu. Am fost si eu acolo la recomandarea unei prietene si am ramas surprinsa cum se poate comporta tot personalul medical cu tine. Intr'adevar arata respect pacientelor si pe langa asta este si un medic exceptional.

M'a surprins mai ales un lucru: am sunat intr'o joi si mi'am facut programare joia urmatoare. In timpul ala m'au sunat de vreo 2 ori sa'mi reaminteasca de consult si sa'mi spuna lista de preturi. :) Recomand cu caldura.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2